Veteránautó-kiállítással és felvonulással készülnek a miskolci tűzoltók, a többnapos program szerdán kezdődik

Megosztás

Egyfajta gyermeknap a miskolci tűzoltóknál. A háromnapos programsorozat idején forgalomkorlátozásokra is számítsunk a városban.

A miskolci tűzoltóság megalakulásának 150 éves évfordulója alkalmából szervezett programokat a Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. Honlapjuk tájékoztatása szerint kicsiket, nagyokat egyaránt várnak a következő napokban, több helyszínre is – számolt be erről a Minap.hu.

A programok:

augusztus 23., szerda:

10:00-16:00 – nyílt nap keretében megtekinthető mindkét miskolci tűzoltólaktanya (Dózsa György út 15. és Kerpely Antal utca 12.)

augusztus 25., péntek:

10:00-15:00 – a miskolci Majális Parkban tűzoltójármű-bemutató, habparty, ugrálóvár, cukorágyú és foglalkoztató sátrak várják az érdeklődőket

augusztus 26., szombat:

08:00-16:00 – veterán tűzoltóautó-kiállítás a Dózsa György úti laktanya előtti Szent Flórián téren (a kiállítás a felvonulás idejében szünetel).

09:45-10:15 – felvonulás a miskolci és a veterán tűzoltójárművekkel, a tűzoltózenekar kíséretében a Dózsa György út – Vologda út – Kis-Hunyad út – Hunyadi út – Városház tér – Széchenyi utca útvonalon, a Miskolci Nemzeti Színházig.

Forgalomkorlátozás

A felvonulás a Szent Flórián tér – Dayka Gábor u. – Hunyadi János u. – Széchenyi István u. útvonalat érinti, az esemény a Miskolci Nemzeti Színháznál ér véget.

Emiatt, várhatóan 09:45-10:30 között forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek. Az esemény útvonalával érintett kereszteződésekben a forgalom rendőri irányítás mellett haladhat, a gépjárművek várakozására kijelölt helyek az útszakaszon korlátozottan vehetők igénybe.

A forgalomkorlátozás érinti a villamosközlekedést a Dayka Gábor u. – Kazinczy Ferenc u. szakaszon, az ehhez kapcsolódó változásokról az MVK Zrt. a későbbiekben tájékoztatja az utazóközönséget.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek